Verenigingen

Endzjin schild Bazinga logo Agon logo Zuiderzee logo

Almere heeft 4 studentenverenigingen. Hieronder een overzicht op basis van anciënniteit:

[‘ENDZJIN] S.V.E.I.A.
Studentenvereniging eerste in Almere

Endzjin schild

[‘endzjin] S.V.E.I.A. is een studentenvereniging die al sinds 1998 hét middelpunt van het Almeerse studentenleven is. Wij zijn de oudste, grootste en leukste vereniging die Almere te bieden heeft. Als vereniging staan wij ervoor om voor iedere student het beste te halen uit zijn of haar studententijd.

Wij bieden studenten veel mogelijkheden tot zelfontplooiing. Dit doen wij in onze eigen sociëteit, S.P.A. De Dromedaris, waar iedereen altijd op dinsdag en donderdag kan genieten van gezelschap van medestudenten en de vele activiteiten die georganiseerd worden.

Wat voor ons altijd boven aan zal staan is de gezelligheid die wij met elkaar beleven. We blijven studenten dus vaak onder het genot van een lekker goudgeel biertje.

Kijk voor meer informatie op onze Website en volg ons natuurlijk op Facebook!

S.V. Bazinga!
Studentenvereniging Bazinga!

Bazinga logo

Studentenvereniging Bazinga! pleit niet alleen voor een geweldige studententijd, maar ook voor een mooie toekomst voor studenten. Zo biedt S.V. Bazinga! buiten borrels en feestjes, netwerkactiviteiten en activiteiten op het gebied van ontwikkeling aan. Wij geven onder andere netwerkborrels en cursussen zoals het versterken van jouw leiderschap. Hierdoor maak je in een rap tempo een groot netwerk aan van studenten en ondernemers.

Nieuwe studenten zijn altijd welkom om kennis te maken met S.V. Bazinga!. Leden zijn vaak te vinden in de stad of in het bazaanse studiehok op de eerste verdieping van Hogeschool Windesheim Flevoland. Meer info: www.svbazinga.com of Facebook.

 

A.S.R.V. Agon
Almeerse studentenroeivereniging Agon

Agon logo

A.S.R.V. Agon is een studentenroeivereniging in Almere. Agon combineert het gezellige verenigingsleven met dé studentensport. Roeien is een kracht- en conditiesport en is makkelijk te leren. Daarnaast staan de feesten in de roeiwereld bekend als de beste studentenfeesten! Kom gerust een keertje langs of train een keer mee!

Bij A.S.R.V. Agon kan geroeid worden op alle niveaus. Variërend van fanatieke ‘borrelbootjes’ tot serieuze wedstrijdploegen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor het gezellige studentenverenigingsleven. Eens per week eten we samen, daarnaast hebben we regelmatig leuke borrels, feesten, filmavondjes en andere activiteiten. Je mag helemaal zelf weten hoe actief je meedoet met de activiteiten. Meer info: website en check de Facebook en Instagram.

 

W.S.V. de Zuiderzee
Almeerse studentenwatersport vereniging de Zuiderzee

Zuiderzee logo

Altijd al willen (leren) zeilen en/of windsurfen met andere studenten. Dit kan bij A.S.W. de Zuiderzee. Sinds 2016 zeilen en windsurfen wij op het Weerwater en het Gooimeer. Met 3 open zeilboten en een groot assortiment aan windsurfsets het water op om avonturen beleven. Lijkt dit jou ook leuk? Neem dan contact met ons op, dan gaan we samen een keer het water op om het uit te proberen. Meer info: www.dezuiderzee.org

Stichting Introductie Almere

Stichting Introductie Almere organiseert jaarlijks de introductieweek voor alle eerstejaars HBO – studenten van Almere. Meer informatie kan je vinden op hun website.